cervelo-bikes.hu   Tel.:Gábor: 06 (20) 233 3312  Zoli: 06 (20) 40 33 771 

Cervelo Márka

Cervelo kerékpárok

Ma a Cervélo SA a világ legnagyobb időfutam és triatlon kerékpár gyártója.  A 2008-as Tour de France győztes Carlos Sastre is Cervélo-n győzött. A pekingi olimpián 40 jelentős sportoló is Cervélo kerékpáron versenyzett, és három arany öt ezüst és két bronz érmet szereztek.


Cervelo kerékpárok a következő 3 kategóriában elérhetők:

Cervelo Triatlon és időfutam kerékpárok

A Cervelo Triatlon kerékpárok több profi versenyt nyertek, mint bármely más máka. Messze a legnépszerűbb triatlon kerékpár. A Vasember és időfutam versenyzők legkedveltebb kerékpárja.

Cervelo Aero országúti kerékpárok

Az aero fogalmát a országúti kerékpárok vázainak elnevezésében 1996-ban kedzték.  Páratlan mérnöki megoldások segítették az "S-sorozatú" kerékpárok tervezését, amelyek nem csak gyorsabb, de  az egyéb tulajdonságai feláldozása nélkül: erős, merev, kényelmes és könnyű kerékpárok lettek.

Cervelo Classic országúti kerékpárok

Az R sorozta Classic országúti modelljei komplex kerékpárok, amelyek kiválóan alkalmasak többféle felhasználási módra is a sprinttől  a hegymenetig, az éles kanyaroktól a gyors lejtmenetig. Minden  R-sorozatú Classic országúti kerékpárt  úgy gyártottak, hogy tökéletes legyen a merevsége, a komfortja ötvözve a legkisebb súllyal.

Cervelo Kerékpárok

Cervelo kerékpárok 

Prémium minőségű kerékpárok. Már hosszú évek óta a Cervélo SA a világ legnagyobb időfutam és triatlon kerékpár gyártója. Cervelo a leginnovatívabb kerékpár gyártók közé tartozik a világon. Folyamatos fejlesztések teszik a Cervelo az országúti, triatlon és időfutam kerékpárgyártók között az egyik legjobbá. A gyorsaság, a súly, a precíz és pontos technológia jellemzik leginkább ezeket a prémium minőségi kerékpárokat. Magyarországon a Cervelo kerékpárok teljes modell választéka elérhető a Focus kerékpárboltokban Budapesten, illetve viszonteladó partnereinknél a fővárosban és vidéken egyaránt. Amennyiben szeretné személyesen is megtekinteni a Cervelo kerékpárokat látogasson el Cervelo szakértőinkhez, keressen minket elérhetőségeinken bátran!

Cervelo kerékpár oldalunkon az újdonságokat, akciókat, Cervelo kerékpár viszonteladó partner listát és rengeteg izgalmas infók talál.