cervelo-bikes.hu   Tel.:Gábor: 06 (20) 233 3312  Zoli: 06 (20) 40 33 771 

Lépjen Velünk Kapcsolatba

Kérdése van a Cervelo kerékpárokkal, vázakkal kapcsolatban?

Ne habozzon, lépjen velünk kapcsolatba!

Cervelo kerékpár szaküzletek:

Cervelo kerékpárok Buda

Budapest, Árpád Fejedelem út 8., Komjádi Uszoda

Telefonszámaink:

Gábor: 06 (20) 233 3312

Zoli - 06 20 40 33 771

Szeretne nekünk írni?

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Cervelo Kerékpárok Pest

Szeretne nekünk írni?

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tegye fel kérdését nekünk!

Hogyha a Cervelo kerékpárokkal kapcsolatban kérdése van, árajánlatot kérne, netán honlapunkal kapcsolatos észrevételed vagy használati problémád van írjon nekünk! A lehető leghamarabb válaszolunk rá!

 

Cervelo Kerékpárok

Cervelo kerékpárok 

Prémium minőségű kerékpárok. Már hosszú évek óta a Cervélo SA a világ legnagyobb időfutam és triatlon kerékpár gyártója. Cervelo a leginnovatívabb kerékpár gyártók közé tartozik a világon. Folyamatos fejlesztések teszik a Cervelo az országúti, triatlon és időfutam kerékpárgyártók között az egyik legjobbá. A gyorsaság, a súly, a precíz és pontos technológia jellemzik leginkább ezeket a prémium minőségi kerékpárokat. Magyarországon a Cervelo kerékpárok teljes modell választéka elérhető a Focus kerékpárboltokban Budapesten, illetve viszonteladó partnereinknél a fővárosban és vidéken egyaránt. Amennyiben szeretné személyesen is megtekinteni a Cervelo kerékpárokat látogasson el Cervelo szakértőinkhez, keressen minket elérhetőségeinken bátran!

Cervelo kerékpár oldalunkon az újdonságokat, akciókat, Cervelo kerékpár viszonteladó partner listát és rengeteg izgalmas infók talál.