cervelo-bikes.hu Email:info@cervelo-bikes.hu   Tel.:Gábor: 06 (20) 233 3312  Zoli: 06 (20) 40 33 771 

Cervelo 2015: Cervelo S5

Cervelo S5 2015: Nagyobb merevség és gyorsaság

Az S5 váz és villa formájában nagyjából megegyezik az előző modellével, ám a szinte változatlan külcsín mellett a belbecs azért lényegesen megnőtt. A váz súlya 1065 gramm alatt marad, míg a merevség megnőtt – 35%-kal merevebb lett a vázkonstrukció, mint az R-sorozatnál. A merevség legnagyobb előnye az energiatakarékosság, így nem meglepő, hogy az új kasznival több, mint 21 wattot spórolunk 40 km/h sebességnél.

Cervelo Kerékpárok

Cervelo kerékpárok 

Prémium minőségű kerékpárok. Már hosszú évek óta a Cervélo SA a világ legnagyobb időfutam és triatlon kerékpár gyártója. Cervelo a leginnovatívabb kerékpár gyártók közé tartozik a világon. Folyamatos fejlesztések teszik a Cervelo az országúti, triatlon és időfutam kerékpárgyártók között az egyik legjobbá. A gyorsaság, a súly, a precíz és pontos technológia jellemzik leginkább ezeket a prémium minőségi kerékpárokat. Magyarországon a Cervelo kerékpárok teljes modell választéka elérhető a Focus kerékpárboltokban Budapesten, illetve viszonteladó partnereinknél a fővárosban és vidéken egyaránt. Amennyiben szeretné személyesen is megtekinteni a Cervelo kerékpárokat látogasson el Cervelo szakértőinkhez, keressen minket elérhetőségeinken bátran!

Cervelo kerékpár oldalunkon az újdonságokat, akciókat, Cervelo kerékpár viszonteladó partner listát és rengeteg izgalmas infók talál.